• English
  • Deutsch
  • Français
  • Español

Games and site tuning

33 replies [Last post]
yeku's picture
Last seen: 5 days 7 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
en el mensaje me falto el "xDDD" y se como se edita :(
chris's picture
Last seen: 47 weeks 5 days ago
Admin
Posts: 852
Points: 848

Hi
only english here please
Those bugs or implementations are in my todolist
Thanks
Chris
:)

enigma's picture
Last seen: 31 weeks 1 day ago
Titanium bot
Posts: 340
Points: 344
k thx bill and ill keep finding them.
yeku's picture
Last seen: 5 days 7 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
Chris,the textual smileys don't work, and the other that is explaind down it can't be seen (like before when i wrote maybe bug 3)
chris's picture
Last seen: 47 weeks 5 days ago
Admin
Posts: 852
Points: 848
Hi Yeku,

I don't understand at all what kind of problem you encounter. Please could you describe more accurately ?
Wich browser do you use ?
Textual smileys work fine see => :) made of a ":" and a ")"
dharokan's picture
Last seen: 5 days 7 hours ago
Modo
Posts: 779
Points: 783
You are both right.

The behaviour of the editor is a bit strange at the moment.
On my side, smileys are ignored when they have an adjacent space on both sides.
And when they touch a different char, but that's quite normal, isn't it?

Here is a line like this, where each O is substituted by a simple smily : ) 

OO O  O  O-O-O O-O OO O

:):) :)  :)  :)-:)-:) :)-:) :):) :)

See what I mean?

Ciao,
Dharo
yeku's picture
Last seen: 5 days 7 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
(using Chrome now) Aaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh, the new community page sounds so good....before only saw strange things....

With Chrome i see all. I see the smileys, pictures, the new logo, how to edit, reply or quote.

Before I used Mozilla Firefox and I couldn't see it. So, don't worry about that message because that was for the Firefox...

Thanks to ask which browser i used. :)


chris's picture
Last seen: 47 weeks 5 days ago
Admin
Posts: 852
Points: 848
Hoooo fine!
But strange, cause I use Firefox too and all is working on my PC.
Could you tell me wich version of FF you were using ?

dharokan a écrit :
The behaviour of the editor is a bit strange at the moment

Yes the smiley filter is a bit strange (but no link with the editor that only instert img tags)
yeku's picture
Last seen: 5 days 7 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
Of course!
I have the version 3.6.6

I think that it's because I'm using the newer version. While it doesn't work well there, I'm using Chrome for Robostrike because after seeing it well, I can't see bad again :D

And, sorry to bother you!
chris's picture
Last seen: 47 weeks 5 days ago
Admin
Posts: 852
Points: 848
Very strange I use exactly the same version ... :(
Could you please send me a screenshot of what you see with FF on RS homepage ?