• English
  • Deutsch
  • Français
  • Español

Games and site tuning

33 replies [Last post]
yeku's picture
Last seen: 6 days 14 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
O.o
Mmmm..... Really very very strange....

In some minutes i send you some screenshots....
realtime's picture
Last seen: 2 years 41 weeks ago
Modo
Posts: 78
Points: 78

Connection Bug: I thought i was killed 3 times and clicked the back button. Then the question if i really need to go back to the lobby appear. I cancel this and get back to the game. Now my connection to the game was lost, but i can go back to the lobby.

Tested: 2 times ...
Chat: Not work
Lobby: Games doesnt appear
realtime's picture
Last seen: 2 years 41 weeks ago
Modo
Posts: 78
Points: 78
Community Bug: Edit an post doesnt work.

Tested: 2 times
Edit page: Original post dont appear.
Browser: FF 3.5.3
yeku's picture
Last seen: 6 days 14 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421

One bug that I never had seen:

I was editing one map and when I saved it all my maps less that dissapeared! After being sometimes looking it (I leave the menu of maps and the maps weren't there) I decided to reload Robostrike and the maps appeared

realtime wrote:
Community Bug: Edit an post doesnt work.

Tested: 2 times
Edit page: Original post dont appear.
Browser: FF 3.5.3


I have edited my topic "Robostrike League" many times and it worked....
realtime's picture
Last seen: 2 years 41 weeks ago
Modo
Posts: 78
Points: 78
>> I have edited my topic "Robostrike League" many times and it worked.... <<

What browser do you use?
yeku's picture
Last seen: 6 days 14 hours ago
Modo
Posts: 420
Points: 421
FF 3.6.6

Edit:trying to edit
dharokan's picture
Last seen: 6 days 14 hours ago
Modo
Posts: 779
Points: 783
realtime wrote:
Community Bug: Edit an post doesnt work.
It's the same here, I can't edit posts anymore either.

It worked fine until a few days ago but now the editor stays empty. Regardless of the browser I use...
Could be only a problem with the modo settings, not sure.

Cheers,
Dharo.
chris's picture
Last seen: 47 weeks 6 days ago
Admin
Posts: 852
Points: 848
enigma wrote:
SCORE BOARD BUG: The score board is completly out of order.
I don't see anything wrong with the score board. It shows the ranking of the players connected during the last 10 days, then the ranking of the others.
enigma wrote:
The bomb sheild bug is if somone gets bombed when using a sheild they arnt white to show they are stuned.
This should be fixed now. If not, let me know.
enigma wrote:
Castle 4/5 bug, starting the level makes you get stuck in the upper left corner any input results in beating the level lol. logout bug : if you temporarilly try to logoff a acount you get a acess is denied box. =/
I need a more accurate description in order to fix this. Please tell me how to reproduce those issues.
enigma wrote:
forum bug: The blue icon doesnt show if theres a new post somtimes.
Minor Drupal bug, I can't do much.
enigma wrote:
main game bug: the music for the main game isnt working.
I put it off by default. You can activate the music by clicking on the note up right on the game homepage. I will change this note into a "MUSIC" text, it should be easier to understand.
enigma wrote:
board delete bug: [double bug] When you try to delete a board somtimes this happens. It brings up the do you want to delete this board box. And if you select yes it brings up the do you want to overwrite this board box. And if you select yes again, It brings up a third box that says, cannot overwrite exting board. So you cant delete the map! And if you ever just select no it goes back to the board list. [am i the only one with this problem if not please post thx.]
Maybe it is a shared board, or maybe you have more than 30 private boards ?
yeku wrote:
When players share a map, it appears the number of players that added to favourites their maps, and this number is wrong: it has been multiplied sometimes.
Right. We have to fix this in the next mapsharing version we're working on.
realtime wrote:
Connection Bug: I thought i was killed 3 times and clicked the back button. Then the question if i really need to go back to the lobby appear. I cancel this and get back to the game. Now my connection to the game was lost, but i can go back to the lobby.
I think it's because the game ended while you were on this dialog box. If you have it again please tell me more.
dharokan wrote:
realtime wrote:
Community Bug: Edit an post doesnt work.
It's the same here, I can't edit posts anymore either.
I refreshed the permissions. Is it right now ?
dharokan's picture
Last seen: 6 days 14 hours ago
Modo
Posts: 779
Points: 783
chris wrote:
I refreshed the permissions. Is it right now ?

Nope, the message is still not pasted into the editor → empty editor.

EDIT: Oh, now it works fine here!
I don't know if it's because I completely deleted my cache or if you changed anything meanwhile. 

Anyway, thank you for fixing it :)

realtime's picture
Last seen: 2 years 41 weeks ago
Modo
Posts: 78
Points: 78
>> I think it's because the game ended while you were on this dialog box. If you have it again please tell me more. <<

The game dosnt end. The other players had 3 lives and played the game until the regular end.